maanantai 24. syyskuuta 2012

Piilokylppyhuone valmis- Dollhouse bathroom

Lopultakin olen päässyt aloittamaan ensimmäisen varsinaisen nukketaloni kokoamista. Kyseessä  on kirpparilta keväällä ostamani Hongkong-talo, jota tuunattiin poistamalla yksi kerros, koska talo on kuitenkin aika syvä, niin varmaan ahdistaisi asua niin matalissa huoneissa (nyt se on suunnilleen 1/12 kokoa). Saimme muutaman sentin lisää huonekorkeutta ja avaran yläkerran.
Ensimmäiseksi rakensin kylpyhuoneen, jonka eteen tulee pieni eteinen ja tämähän piti kuvata ennen talon lopullista kasaamista, koska sinne jatkossa näkee vain ovesta.
Kalusteet ovat ensimmäisiä  itse rakentamiani nukkiskalusteita (siltä ajalta, kun kuvittelin, että teen kaiken itse, eikä tarvitse ostaa mitään). Toisaalta en raaski tähän taloon ostaa valaisinsarjaa, vaan yritän selvitä noilla huusholliin kertyneilllä pikkuvaloilla, vaikka taitaa kyllä huonekorotuksesta huolimatta jäädä tälo vähän hämäräksi..

Tässä kuva kylppäristä ennen seinien asennusta. Kaksi seinää on kaakelista ja kaksi punaista tapettia (varmaankin vedenkestävää laatua). Lattiaan laitoin kanssa oikeaa kaakelia, kun mies vihjaili, että on se vähän häpeä, jos mosaiikintekijällä on kylppärin lattia pahvista.
Amme on tehty perinteisesti tuorejuustorasiasta, vähän muotoilin sitä massalla. Kalusteet on palsapuusta ja vessanpytty polymeerimassaa (eikä totisesti sietäisi kovin läheistä tarkastelua - siis täydelllinen tähän piilokylppäriin). Valaisimen tein pikkurasiasta ja pullonkorkista ja tarratimanteista. Täytyykin varmaan tähän taloon asuttaa joku bling-ihminen, kun sorrun aina ostamaan varastoon kaikkea kimaltavaa, vaikka itse olen aika minimalistinen ihminen (kaappiharakka siis varmaankin).

Tässä sitten tulevasta eteisestä näkymä kylppäriin. Ovenkahvatkin vielä puuttuvat, mutta miehellä on jostain syystä kiire ruuvata tätä taloa kokoon, vissiin häiritsee hänen telkkarin katsomistaan, kun talon osia makailee soffapöydällä viikkokaupalla..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti