lauantai 13. lokakuuta 2012

Skooleja - Polymer Clay Dollhouse Bowls

Huomenta!

Oikeastaan piti alkaa rakennella lisää huonekaluja, että saisin tuon nukketaloni lopulta asuttavaan kuntoon, mutta iski niin kova halu massailemaan, että teinkin sitten kaapin sijaan kaapin täytettä:


Tein askartelumassasta (premo) skooleja, ala- ja yläosasta tein muotin (helmistä) ja jalan vain pyörittelin massasta. Osat on liitetty enimmäkseen massalla, mutta kun kyllästyin väkertämiseen, niin muutaman sitten liimasin. Täytyy vielä keskittyä tuohon jalan muotoiluun, ehkä massapuristimella saisi hyviä. Maljojen korkeus vaihtelee sentin molemmin puolin.

Vinkki: näin pienet ja ohuet massaosat voi paistaa tai ainakin esikovettaa (että on helpompi niitä kasata yhteen) kuumailmapuhaltimella.

Tässä vielä lähikuvaa:


3 kommenttia:

  1. Aivan ihania.Pitäskös itsekin yrittää? olis kiva lisä aaltomaljakkojen vierelle

    VastaaPoista
  2. Tee ihmeessä! Ei ainakaan paljon mene materiaalia. Nyt juolahti mieleeni, että jos on silikoonimuotti, niin sehän kestää kuumuutta, niin voisi kovettaa massa-astiat suoraan siinä, eipä lautasetkaan vinkurehtaisi paljon. Täytyypä kokeilla myös aaltomaljakon tekoa tuolla muottimenetelmällä tai jotain muita kippoja.

    VastaaPoista
  3. Siis aivan mahtavia skooleja! Niin hentoja!

    VastaaPoista